Κρουζιέρα στους Παξούς

0 (No Review)
Παξοί, Paxi, Greece
From: €0.00
0
(0 review)
Check

Duration

3 ώρες

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

About this tour

Απολαύστε ένα από τα ειδικά για εσάς σχεδιασμένα ταξίδια μας.

Με πολλά έτη εμπειρίας στην θάλασσα και στις θαλάσσιες εκδρομές, εξειδικευόμαστε στο να μεταμορφώνουμε μία απλή ημέρα σε μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Έτσι λοιπόν, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τους Παξούς και τους Αντιπάξους από μια διαφορετική οπτική γωνία που θα σας πλημυρίσει με μοναδικές εικόνες, βουτιές σε καταγάλανα νερά και χρυσές αμμουδιές που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν την ομορφιά των εξωτικών νησιών.

Η καταγωγή μας είναι από τους Παξούς και αυτό μας βοηθάει να δημιουργούμε ταξιδιών που θα καλύψουν και θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη μας. Ο έμπειρος καπετάνιος μας θα σας ταξιδέψει σε όλα τα μαγευτικά τοπία του τόπου μας και θα σας αποκαλύψει όλα τα κρυμμένα μυστικά των σμαραγδένιων νησιών μας. Επιβιβαστείτε και απολαύστε την εκδρομή που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και εγγυόμαστε ότι αυτή, θα είναι μία ημέρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Με το    σκάφος seastream  τριαντατεσσάρων Για μικρά ή μεγάλα ταξίδια, αυτό το ιστιοφόρο που έχει δύο κατάρτια, στην πραγματικότητα είναι καλύτερο από ένα ιστιοφόρο με ένα κατάρτι, μιας και είναι ότι πιο ωραίο να κάνεις ιστιοπλοΐα με τα δυο πανιά του ανοιχτά. Το κάτω μέρος του σκάφους έχει ένα υπέροχο κλασσικό στυλ με γυαλισμένο ξύλο, ενώ το σκάφος ανακαινίστηκε το 2006 (ο πίνακας με τους χάρτες, νέα ταπετσαρία στο σαλόνι, νέο σύστημα ασφαλείας και ασυρμάτου) και κάθε χρόνο περνά από ελέγχους και κάθε 2 χρόνια επιθεωρήσεις από τον Άγγλο ή από τον Έλληνα νηογνώμονα Seastream 34- Λεπτομέρειες Κατασκευασμένο από τον Ίαν Μάννινγκ και σχεδιασμένο από τον Ίαν Άντερσον, η «Θάλασσά μας» είναι ένα καλοσυντηρημένο και καλά εξοπλισμένο ιστιοφόρο με σαλόνι στο κατάστρωμα με θέα κατά το γεύμα σας εν πλώ !

Επιπλέον, η «Θάλασσά μας» είναι από τα λίγα Seastream που ολοκληρώθηκαν με δύο ιστούς! Στο σαλόνι που βρίσκεται στο κατάστρωμα, υπάρχει ένα δεύτερο τιμόνι και άλλα εργαλεία. Αυτό επιτρέπει διάφορες θέσεις του πηδαλίου, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα αποφυγής κακών καιρικών συνθηκών με βολικό τρόπο. Το σκάφος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και είναι περισσότερο από ικανό για μακρινά ταξίδια.

Tour's Location

Παξοί, Paxi, Greece

Reviews

0/5
Not Rated
(0 review)
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
0 review on this Tour - Showing 1 to 0

Write a review

From: €0.00
0 (No Review)

  Δραστηριότητα

  Άτομα

  Τηλέφωνο

  Owner

  SpecialTrip_eshoped

  Member Since 2023

  Explore other options