Επίσκεψη στα Οινοποιεία της Θεσσαλονίκης

0 (No Review)
Οινοποιεία της Θεσσαλονίκης
From: €640.00
0
(0 review)
Check

Duration

8 hours

Activity Type

Specific Tour

Group Size

12 people

Languages

___

About this activity

Η Πόλη της Θεσσαλονίκης Ανήκει στο Δίκτυο Των Δρόμων του Κρασιού. Θα επισκεφτούμε μερικά από τα πιο Σημαντικά οινοποιεία της Πόλης με πολλά Βραβεία Που Παράγουν λεύκα Και κόκκινα κρασιά και Τσίπουρο εκει θα μάθουμε πως παράγεται το κρασί θα επισκεφτούμε τους Αμπελώνες Τους χώρους Παραγωγής το μουσείο έπειτα θα εξακολουθήσει γευστική δόκιμη με αντίστοιχα Πιάτα.

Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου ξεκινά το 1976, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της αμπελοοινικής κληρονομιάς, να συλλέγει εργαλεία αμπελουργίας, οινοποίησης, εμφιάλωσης και βαρελοποιίας από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα η συλλογή ανοιχτηριών, που ξεκινά τη δεκαετία του ’70, αριθμεί περισσότερα από 2600 αντικείμενα και τον κατατάσσει σ’ έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ανοιχτηριών στον κόσμο. Περιλαμβάνει σπάνια και ξεχωριστά ανοιχτήρια από τον 18° αιώνα, ορόσημα τεχνολογικής εξέλιξης, υψηλής αισθητικής και κοινωνικού συμβολισμού.
Επίσκεψη στους Χώρους Παραγωγής Αρχικά αφου μας εξηγήσουν οι άνθρωποι του οινοποιείου πως παράγουν το κρασί τα θα επισκεφθούμε τα κτήματα και το μουσείο τέλος θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή συνοδεία ανάλογων τοπικών τυριών και αλλαντικών . Στον Χώρο λειτουργεί πολύ ωραία διαμορφωμένος χώρος για φαγητό η για καφέ.

Activity's Location

Οινοποιεία της Θεσσαλονίκης

Reviews

0/5
Not Rated
(0 review)
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
0 review on this Activity - Showing 1 to 0

Write a review

From: €640.00
0 (No Review)

  Δραστηριότητα

  Άτομα

  Τηλέφωνο

  Owner

  SpecialTrip_eshoped

  Member Since 2023